Дар 2017-2021 vertoonde de hoofdmarktprijs ван acrylnitril een stijgende-dalende-oscillerende тамоюли opwaartse.De prijsbeïnvloedende factoren kunnen natuurlijk niet los worden gezien van verschillende factoren zoals de kostenzijde, de aanbodzijde, de vraagzijde, enz.

 1648094462

 

Факторҳо аз акрилнитрил ва акрилнитрил дар як ҷараён иборатанд: костензижде (пропилен, аммиак), анбодзиде (прижс ва акрилнитрил), акрилнитрилро дар бар мегирад. ide, ҳаҷми содирот).Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat de correlatie tussen de kostenzijde en de prijs van acrylnitril hoog аст, waarbij de correlatiecoëfficiënt tussen de belangrijkste grondstof, propyleen, en de prijs van acrylniflief10 масалан, gevolgd дари synthetische аммиак .Hoewel де correlatie tussen de acrylamideproduktie En de acrylonitrilprijzen hoog аст, weerspiegelen де fundamentele factoren meer het effect Van veranderingen дар де acrylonitrilprijzen op acrylamide.Ҳет uitvoervolume van acrylnitril, det van Groot belang is voor de markt, heeft een correlatiecoëfficiënt van 0,63 met de prijs van acrylnitril, hetgeen wijst op het toenemende effect van de uitvoer op het toenemende effect van de uitvoer op de van de uitvoer op de van de uitvoer op de van de van de van di van de van de la van de van de la van de van de uitvoer. беэътиноӣ кунед акрилнитрил.

 Тахлили ван де онтвиккелинг ван де костен ва акрилнитрил ва грондстоффен

 

Нишондиҳандаҳо: Дар истеҳсоли 11 акрилонитрил дар Чин истеҳсол карда мешаванд, Шандонг Крюгер ва Шандонг Ҳайцзян, бо пропилин, пропилен, пропилен, пропилен, 80%, аз 80% таъмин карда шудааст. намоён дар соли 2020. 2020 acrylonitril Zhejiang Petrochemische nieuwe installaties zullen naar verwachting in gebruik worden genomen, in combinatie meet de volksgezondheid gebeurtenissen die van invloed zijn acrylonitril with the terminal of invloed zijn acrylonitril De vraag naarctrick blocks for the terminal. yleen hield aan, en de prijs van acrylnitril en de belangrijkste grondstof propyleen буд eens omgekeerd, En de rentabiliteit ва acrylnitrilfabrieken werd aanzienlijk gedrukt, En de steun aan de kostenzijde werd meer en meer duidelijk.Sinds 2021 is de binnenlandse en internationale steun voor de bevoorrading met acrylnitril aanzienlijk toegenomen en is de impact op de kosten in de loop van de tijd afgezwakt, terwijl de impact op de kosten naar verwachting de impact op de kosten in zalge toenemennie in zalge toenemennie mettrilven виерде квартаал .

 Маҳсулоти ван acrylonitril tegenover хушк кардани истеъмоли поёноб

 

Ват де фундаментеле факторен op het gebied van vraag en aanbod betreft, blijkt uit de таҳлили ван де коррелятие tussen de produktie ван elk produkt en de prijzen ва acrylnitril дат де correlatie tussen acrylnitril zelf en de produkkletvan betreft betreft. к геринг аст .De reden hiervoor аст de ontwikkeling ван де fundamentele vraag- en aanbodfactoren ван acrylnitril.

 

Дар соли 2017 дар акрилонитрилфабриек ва Qilu Petrochemical gesloten аз ангуштони акрилонитрил, варақаи бозор дар як вақт ван зиёда аз теречтквам буд.Hoewel vanaf 2018 130.000 тонна ван Шандонг Ҳайцзян, 260.000 тонна ван Ҷиангсу Србанг II, 260.000 тонна ван Чжэцзян Петрохимия I ва 260.000 тонна ван Zhejiang Petrochemical Phase II. дар verschillende jaren echter van tijd tot tijd andere sluitingen van fabrieken voor voor grote reparaties, in combinatie met overmacht aan buitenlandse acrylnitril en andere omstandigheden, zodat de aanbodzijde ван де фабриек een zwaardere stempel drukte op de aanbodzijde ван де фабриек een zwaardere stempel drukte op de acrylnitril de heprio de acrylnitril de gepriot de acrylnitril de gepriot de acrylnitril, gevens De correlatie мулоқот де verschillende fundamentele factoren гиря мекунад.

 

Дар моҳҳои ноябр-декабр зал де струомафвартсе врааг наар акрилпродуктен het laagseizoen ingaan, terwijl de belasting van sommige acrylamidefabrieken zich enigszins heeft hersteld, maar er wordt nog steeds verwachtweiler belasing ingaan геном.
Bovendien wordt verwacht dat, nu de binnenlandse acrylnitrilcapaciteit vrijkomt, de uitvoer zal blijven toenemen en Dat de exportvraag ook een aanzienlijke invloed zal hebben op de binnenlandse acrylnitrilprijzen.

 

Wat de prijsontwikkeling ван acrylnitril дар соли 2022 бедор, Wordt Nog Steeds Verwacht Dat дар соли 2022 850.000 тонна nieuwe capaciteit zal vrijkomen.Дар соли 2022 суръати пасти ABS-productiecapaciteit наar verwachting versnellen, waarbij naar verwachting meer and 3 miljoen ton nieuwe capaciteit дар Gebruik zal worden genomen, hoewel het acrylnitrilverbruik met meer meer 000 000.Aangezien des nieuweit naar-superity ba mellefting jaar jaar jaar stienting Отре zo hoog zijn als дар соли 2021.


Вақти фиристодан: 24 март-2022